De verschillende zalen van De Bron zijn van maandag t/m zaterdag te huur voor (kleine) concerten, vergaderingen, congressen, tentoonstellingen, rouw- en trouwdiensten.

Tarieven, beschikbaarheid en voorwaarden

Informatie over beschikbaarheid en huurtarieven en voorwaarden worden op aanvraag verstrekt. Neem contact op met de koster. Deze zal u/je zo spoedig mogelijk benaderen.

Voorzieningen

Moderne sanitaire voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig. Er is een keuken.

Voor de verschillende zalen is een beamer als optie beschikbaar.

De kerkzaal beschikt naast een vast beamer over een zeer goede beeld- en geluidinstallatie. In overleg is hiervan gebruik te maken en  zijn er  mogelijkheden om opnames te maken en eventueel vast te leggen.

De kerk beschikt over een orgel en een piano; ook deze kunnen worden gehuurd.

Toegankelijkheid

De Bron is rolstoelvriendelijk. Tevens zijn er aangepaste sanitaire voorzieningen aanwezig.  De kerkzaal en wijkzaal beschikken over een ringleiding.

Zalen

De Bron beschikt over diverse zalen van verschillende grootte en met diverse mogelijkheden

Kerkzaal

De kerkzaal biedt plaats aan 210 personen. Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot de inrichting. De stoelen kunnen verplaatst of verwijderd worden.

Zo nodig kan het aantal zitplaatsen tot 300 (maximaal toegestaan aantal, inclusief koor- en orkestleden) worden uitgebreid door de wijkzaal er bij te trekken.

Wijkzaal

Zaal 1

Beschikt over 8 tafels die naar behoeven opgesteld kunnen worden. Afhankelijk van de opstelling kunnen er verschillende aantallen stoelen geplaatst worden. Er is een losse beamer met scherm als optie aanwezig. Tevens is een groot Whiteboard en een flip-over (eventueel) aanwezig.

Zaal 2

Beschikt over 5-6 tafels die naar behoeven opgesteld kunnen worden. Voor de verschillende opstellingen zijn benodigde stoelen aanwezig. Er is een losse beamer inclusief scherm als optie beschikbaar.

Start typing and press Enter to search